Meer resultaten voor lange eettafel

lange eettafel
Eettafels steigerhout, eikenhout en gerecycleerd hout PURE Wood Design.
Een eettafel vormt steeds meer het middelpunt van ons interieur. Steeds vaker kiezen we voor lange exemplaren en hebben we een sterke voorkeur voor een stijlvolle en industriele look! Onze collectie eettafels speelt hierop in en bestaat uit kwaliteitsvolle houten tafelbladen in combinatie met industriele onderstellen.
Franse lange landelijke eettafel met 1 la DeAntieksite.nl.
De Gaarde Utrecht. Antiekboerderij de Giessenhoeve. Franse lange landelijke eettafel met 1 la. Franse lange landelijke eettafel met 1 la. Ruime 8 persoons Franse eettafel van omstreeks 1840 uit Normandië. Tafel is gerestaureerd maar in de oorspronkelijke authentieke originele kleuren gelaten.
Eettafels 300 Eetkamertafels Eijerkamp Wonen.
Heeft u een ruime eetkamer of woonkamer? Kies van voor een mooie grote eettafel, zodat u de ruimte optimaal benut. Dit hoeft natuurlijk geen vierkante eettafel te zijn, een ronde of ovale eettafel komt hier namelijk ook prachtig tot zn recht!
tafel.
Het is de plek om aan te eten, te werken en te lezen. Door een verzameling aan verschillende stoelen benadruk je de mix aan functies die de tafel heeft. Een smalle kamer? Denk aan een lange, smalle tafel op stoere schraagpoten of drie kleinere tafels die je los van elkaar en als lange tafel kunt inzetten.
Henry's' House lange rustieke tafel T 087.
Lange rustieke tafel T 099. Deze lange eettafel is gemaakt in rustieke eik. Ze is voorzien van een lichtbruine pigment en afgewerkt met een matte vernis. vraag onze prijs. vorige overzicht volgende. Elk meubelstuk is uniek maatwerk met vele opties, daarom kunnen wij onmogelijk een vaste eenheidsprijs geven.
lange eettafel Meubelen Heylen.
dienst na verkoop. De perfecte combinatie van eettafel en stoelen. De perfecte combinatie van eettafel en stoelen: Een nieuwe eetkamer begint natuurlijk met een geweldig concept. Je zoekt een combinatie van meubels, kleuren en texturen die samenkomen in één prachtig geheel.
Aan tafel! door CC Amstel, NTjong Theaterkrant.
Aan een extreem lange eettafel zitten vierentwintig toeschouwers. Aan het hoofd staat theatermaker Annemarie de Bruijn met een geblokt schort om. Ze vertelt hoe vroeger, bij haar ouders thuis, het eten niet te vreten was omdat haar moeder niet kon koken.
Stoere tafels Design tafels Industriele tafels De Tafelfabriek. Stoere tafels Design tafels Industriele tafels De Tafelfabriek.
De tafel als centraal middelpunt. De eettafel is al lang niet meer slechts de plek waar we onze doordeweekse maaltijd eten. De eettafel is het centrale middelpunt rondom etentjes met vrienden en familie, de krant op zondagochtend, een knutselmiddag voor de kids en overwerk op de laptop.
bol.com Eettafel kopen? Alle Eettafels online.
Bepaal bij de aanschaf van een eettafel eerst hoeveel ruimte je in de kamer hebt en of je een ronde, vierkante of rechthoekige tafel wil. Een rechthoekige eettafel lijkt groter, maar omdat de stoelen alleen aan de lange zijde staan, neemt de tafel toch weinig ruimte in.
Tafel kopen? Wij hebben héél veel keuze! Overstock Home Meubelen.
Clino eettafel met Raffino blad. Eik 6 personen. Ragno eettafel met Raffino blad. Eik 8 personen. Ragno eettafel met Raffino blad. Eik 8 personen. Clino eettafel met Raffino blad. Eik 8 personen. L 120.0 x B 70.0 x H 35.0 cm Olm Natuurkleur.
Arbrini.nl 2 meter lange bar tuin tafel set rondwicker grijs.
Deze 2 meter lange, zeer mooi afgewerkte bartafel van rondwicker grijs kunststof vlechtwerk, past op ieder terras. Niet alleen handig om met 6-personen buiten te eten in uw tuin, maar ook bij een feestje te gebruiken als buffet of sta tafel.
Lange tafel op maat Zwaartafelen Made in Holland.
Lange eettafel hout. Een lange eettafel hout kunnen we op verschillende manieren maken. Met of zonder een boomstamrand, en met een subtiel onderstel of juist een hele opvallende eyecatcher als onderstel. Heb je een grote woonkeuken of andere grote ruimte die opgevuld mag worden dan staat een lange eettafel daar geweldig in.

Contacteer ons